Totaaloplossing; van de tekentafel tot uitvoering!

Wij staan klaar voor ú om uw zorgen uit handen te nemen! We bieden een totaaloplossing (turn-key projecten) voor woningbouwverenigingen, gemeente- en zorginstellingen. We werken met vakbekwame professionals die kwalitatief goed werk leveren. Wij plannen en organiseren de werkzaamheden met andere professionals (stucadoors, schilders, tegelzetters en electriciens) zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uw project en/of renovatie begint op de tekentafel, maar de uitvoering is minstens zo belangrijk. Wij staan voor een grondige en duurzame aanpak, en laten geen losse eindjes achter. Wanneer u de sleutel terugkrijgt, bent u gegarandeerd een tevreden klant!

Wij werken samen met de volgende top merken!

De diensten van Willemstein Installatiebedrijf

Lees hieronder meer over de diensten die wij aanbieden.

Wij verzorgen uw complete dakrenovatie betreffende lood, zink en bitumineuze dakbedekking. U komt bij ons voor:
  • vlakdakisolatie
  • tankseal afdichtingen
  • onderhoudinspectie dakbedekking
Geen lekkende kranen of verstopte toiletten, maar de luxe van werkend sanitair. U kiest en wij leveren het sanitair én zorgen voor de montage. U kunt rekenen op onze deskundigheid en vakmanschap.
Wij verzorgen de luxe van een aangenaam verwarmd huis; precies zoals u het wilt (centrale verwarming, vloer- of luchtverwarming). Wat is uw ideale warmtevoorziening?
Het creëren van het optimale binnenklimaat kunt u aan ons overlaten. Wij verzorgen complete klimaatinstallaties – ontwerp en installatie  – om een gezonde luchtconditie voor u te realiseren.

Service & onderhoud

Particuliere klanten kunnen ook rekenen op onze grondige aanpak. Heeft u een CV-ketel bij ons gekocht en/of via ons in beheer, dan staan wij voor u klaar. Storingen kunnen ook buiten kantoortijden worden gemeld. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren en in overleg bepalen welke actie ondernomen moet worden. Ook u laten wij niet in de kou staan!

 

U kiest voor ons, omdat…

  • we werken met gekwalificeerd en gecertificeerd personeel
  • we snel en adequaat werken
  • we pas tevreden zijn wanneer u dat bent
  • we nakomen wat we hebben afgesproken
  • we geen losse eindjes achterlaten