Welkom bij Willemstein Installatiebedrijf

Willemstein Installatiebedrijf B.V. is al 40 jaar actief op het gebied van loodgieters- verwarming- en ventilatiewerkzaamheden bij gemeenten, bedrijven en particulieren. Met de uitvoering en begeleiding van deze werkzaamheden zijn medewerkers dagelijks bezig om kwalitatief een goed en veilig product aan te bieden.
Willemstein Installatiebedrijf kenmerkt zich als een zeer flexibele organisatie met goed opgeleid en zelfstandig personeel wat zich uit in langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Ons bedrijf

Certificeringen
We werken met hooggekwalificeerd personeel dat in het bezit is van vakdiploma’s. Werken volgens de laatste veiligheidsnormen vinden we belangrijk voor ons personeel en onze klanten. Daarom werken we volgens de VCA richtlijnen.
Grondige aanpak
We staan bekend om onze ‘turn-key projecten’. Wij nemen de zorg uithanden bij renovatieprojecten en overhandigen u pas de sleutel nadat alle afgesproken werkzaamheden volgens tevredenheid zijn uitgevoerd. Geen zorgen of stress; wij organiseren en plannen alle werkzaamheden die nodig zijn; van schilderwerkzaamheden, stucwerk tot aanleg electriciteit.
Duurzame werkwijze

Onze expertise

Waterleiding- en rioleringswerkzaamheden 100%
Gasinstallaties en keuringen 100%
Ontwerpen en leveren van nieuwe installaties 100%
Vervanging CV-ketels en radiatoren 100%
Levering en montage van sanitair 100%